vastgoedkantoren

Vastgoedkantoren: onze specialisatie

We kiezen dan ook de gekende kantoren die al jarenlang een vaste waarde hebben opgebouwd in eigen streek.
Heel belangrijk! Media-Mol hecht enorm veel belang aan de locatie, waar het kantoor gelegen is.

display

Waarom vastgoedkantoren?

Je zult merken dat onze klanten/referenties een uitstekende locatie hebben, waarbij het kantoor in de kijker staat.  Al het vastgoed wordt op een opvallende manier getoond aan voorbijgangers, klanten, geïnteresseerden.  De klassieke A4-formaten die met wel 50 verschillende panden naast en boven elkaar hangen in de etalage, verdwijnen stilletjes uit het straatbeeld. Tijd voor vernieuwing!

In plaats daarvan komt nu 1 opvallend infoscherm, centraal op ooghoogte in het midden van de etalage, waarop de panden afwisselend in het groot verschijnen. Dit met o.a. bewegende beelden, mooiere foto’s, animatiefilmpjes, 3D beelden, dronefilmpjes, informatie, prijzen, weerbericht, digitale tijdsweergave en recente nieuwsberichten.

Dit wordt de nieuwe look van de makelaar !

We werken telkens met de allernieuwste professionele infoschermen met een hoogwaardige resolutie, felle lichtsterkte en bestand tegen inval van het zonlicht. Zo kunnen onze makelaars overdag, in de avond en tijdens het weekend continu hun vastgoedaanbod tonen.

Het speciale is dat er tussen elk vastgoedaanbod ook plaats voorzien is voor een paar opvallende adverteerders die hier ook op willen gezien worden.

Wij hopen dat jij ook deel wil uitmaken van deze toekomst en mee wil vooruitgaan in onze leefwereld van digitale infoschermen.

Bekijk ons uitgebreid netwerk

Ben jij makelaar?

  • Wil je ook een digitaal infoscherm in je etalage?
  • Ga je verhuizen naar een nieuwe toplocatie?
  • Is het tijd om je etalage een nieuwe look te geven ?
  • Wil je opvallen en meegaan met je tijd, stap dan nu in de digitale toekomst.

Neem nu contact op